Три речі, яких треба позбутися жінкам за 50, бо вони старять і спотворюють образ

Різне

Модні експерти порадили жінкам зрілого віку прибрати ці речі зі свого модного арсеналу, оскільки вони не лише додають віку, а й псують загальний образ. Розповідаємо, яких речей категорично не можна носити жінкам за 50.

Джинси низької посадки з дірками

Оскільки джинси – це універсальна річ у гардеробі кожної жінки, то їх може бути декілька моделей. Але жінкам за 50 варто уникати рваних джинсів з низькою посадкою. По-перше, вони більше неактуальні й навряд чи повернуться в моду найближчими роками. По-друге, така модель спотворює фігуру, а якщо є якісь недоліки, то такі штани обов’язково їх підкреслюватимуть. Натомість краще обирати модель з високою посадкою, прямого крою і класичного синього відтінку. У таких джинсах кожна жінка почуватиметься елегантною та розкішною водночас. До того ж вони чудово маскуватимуть недоліки, приховуватимуть зайві кілограми й видовжуватимуть фігуру, роблячи її стрункою.

Сумка та взуття одного кольору

Такий тандем вже давно неактуальний, тому ваш образ не гратиме вам на користь. Також усім жінкам за 50 стилісти рекомендують відмовитися від чорного взуття та чорних сумок, бо цей колір лише підкреслюватиме вік. Натомість рекомендується обирати аксесуари та черевики різних, але однотонних кольорів. Тут обмежень немає — головне, щоб речі були без дешевої фурнітури, з якісного матеріалу та гармоніювали між собою. Наприклад, якщо у вас взуття шоколадного кольору, то сумку можна обрати світлого бежевого або молочного відтінку.

Старомодні прикраси

Так, вінтажні речі можуть увиразнити образ, якщо це молода жінка. А для пані, яким за 50, краще обирати прикраси, які акцентуватимуть сучасний стиль. Це можуть бути як масивні прикраси, так і більш стримані — головне, щоб це не були вінтажні ювелірні вироби, намисто з каміння чи дешева біжутерія. Оскільки всі ці варіанти не будуть робити ваш аутфіт стильним та виразним, а ,навпаки, здешевлюватимуть образ.

Читайте також:

Модні образи на літо для приголомшливого вигляду: їх можна легко повторити

У моду повернулося літнє взуття, створене за часів Франкліна Рузвельта: вибираємо топсайдери

Названо легкий спосіб, як жінкам позбутися комплексів і стати впевненими в собі

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *