Якщо французький манікюр трохи набрид: як за допомогою однієї деталі його урізноманітнити (фото)

Різне

Французький манікюр або френч-манікюр – класичний та елегантний стиль нігтьового дизайну, який ніколи не виходить з моди.

Багато жінок бажають урізноманітнити цей дизайн і додати якусь родзинку. Найлегший спосіб це зробити – використати блискітки, вважає експертка Ріанна Басурто та пропонує різноманітні варіанти цього блискучого тренду.

Форма мигдалю на довгі нігті – чудове полотно для блискучого френча

Тим, у кого довші нігті, стилістка пропонує звернути увагу на мигдалеподібну форму френча, на подовжений кінчик якого нанести блиск.

Блискучий френч на короткі нігті

Для коротких нігтів замість ефектного блиску на значній площі додайте тонку лінію блиску на кінчики нігтів. Це може бути базовий сріблястий або приглушений золотий кольори, які тут чудово підійдуть, оскільки кольори нейтральні і поєднуються з усім.

Цей варіант саме для тих, хто не хоче відходити від класичного французького манікюру, хоче зберегти білі кінчики ультратонкими, додавши маленьку кількість блиску.

Кольорова блискуча смужка для сміливішого манікюру

Яскраво-рожева або неонова блискуча смужка миттєво приверне увагу до ваших нігтів і додасть цьому тренду індивідуальності. Цей варіант підходить для тих, хто має короткі нігті, але однаково хоче виділитися, бути помітнішим. Ріанна Басурто рекомендує не соромитися і гратися з будь-яким кольором, який подобається. Найкраще його підбирати відповідно до події, наприклад, червоний на свята або сонячний жовтий – на літо.

Темні блискітки можуть додати французькому манікюру особливої гостроти

Кінчики французького манікюру необов'язково мають бути білими. Темно-золоті або коричневі блискітки можуть надати цьому манікюру таємничої нотки та гостроти. Контраст між темним блискучим кінчиком і вашим здебільшого напівпрозорим рожевим нігтем достатньо винятковий, щоб виділятися, незалежно від того, який одяг ви з ним поєднуєте.

Блискуча лінія на французькому манікюрі

Блискуча золота смужка на французькому нігті кольору шампанського є ідеальним поєднанням жіночності й витонченості. Розташування лінії по центру підкреслює довжину ваших нігтів. Ви самі можете вирішати, який відтінок лінії наносити та якої товщини.

Френч з подвійною лінією

Хто сказав, що на кінчику французького манікюру обов’язково має бути інший колір? Створіть подвійну лінію з блискітками, але не заповнюйте середину іншим кольором так, як на фото. Це не лише гарно, а й унікально.

Блиск необов’язково має бути на кінчику

Нанесення блиску на нігтьове ложе – це цікавий спосіб змінити звичайний дизайн французького манікюру. Використовуючи тонкий пензлик, намалюйте півмісяць блакитними та срібними блискітками біля кутикули.

Блиск поверх традиційного французького манікюру

Це правда, що блискучий французький манікюр необов’язково означає блиск лише на кінчику. Блискучий відтінок можна наносити не лише на нігтьове ложе, але й поверх традиційного, нейтрального манікюру для ледь помітного блиску по всій поверхні. Просто переконайтеся, що ви обираєте формулу з напівпрозорою основою, щоб під нею однаково було видно ваш класичний дизайн нігтів.

Блискучий нейларт

Якщо ви не любите блискітки, але однаково хочете ледь помітний натяк на блиск, можна зробити  нейларт у формі завитка. Додавання нейларту як смужки додасть вишуканості, завдяки чому нігті матимуть надзвичайно дорогий вигляд. Цей варіант ідеально підходить для тих, хто має довгі нігті та не хоче відходити від класичного французького манікюру. В цьому варіанті присутній класичний рожево-білий французький дизайн, але вихор блиску просто додасть до ваших нігтів щось особливе.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *