Виявляється, так роблять тому, що саме в цих продуктах не вистачає корисних жирів. Оливкова олія в поєднанні з деякими фруктовими соками допомагає посилити корисні властивості останніх.
Фахівці стверджують, що тоді деякі вітаміни й мінерали краще засвоюються організмом, а сам сік стає значно кориснішим для органів травлення.
Куди можна додавати оливкову олію? Дієтологи рекомендують поєднувати її з морквяним і лимонним соками, а також практично з будь-якими фрешами (свіжовичавлений сік).
Завдяки додаванню оливкової олії до морквяного соку організм швидше та краще засвоює бета-каротин, з якого утворюється вітамін А, необхідний для здоров'я кісток, волосся, шкіри та зору. Сира морква і чистий морквяний сік не принесе стільки ж користі, як напій з додаванням оливкової олії.
Якщо додати оливкову олію до лимонного соку, можна значно підвищити його захисні властивості. Також такий напій чудово пити за застуди, а здоровим людям він подарує вітамінний заряд.
Якщо з консервованими соками оливкова олія вживається за бажанням, то до фрешів, до того ж будь-яких, її додавати навіть дуже важливо. Напій стане значно кориснішим для здоров'я внутрішніх органів, покращить апетит і допоможе подолати стрес.
Читайте також: