Навіщо додавати до фруктового соку оливкову олію: українців приголомшили цікавим лайфгаком

Корисні статті

Виявляється, так роблять тому, що саме в цих продуктах не вистачає корисних жирів. Оливкова олія в поєднанні з деякими фруктовими соками допомагає посилити корисні властивості останніх.

Фахівці стверджують, що тоді деякі вітаміни й мінерали краще засвоюються організмом, а сам сік стає значно кориснішим для органів травлення.

Куди можна додавати оливкову олію? Дієтологи рекомендують поєднувати її з морквяним і лимонним соками, а також практично з будь-якими фрешами (свіжовичавлений сік).

Завдяки додаванню оливкової олії до морквяного соку організм швидше та краще засвоює бета-каротин, з якого утворюється вітамін А, необхідний для здоров'я кісток, волосся, шкіри та зору. Сира морква і чистий морквяний сік не принесе стільки ж користі, як напій з додаванням оливкової олії.

Якщо додати оливкову олію до лимонного соку, можна значно підвищити його захисні властивості. Також такий напій чудово пити за застуди, а здоровим людям він подарує вітамінний заряд.

Якщо з консервованими соками оливкова олія вживається за бажанням, то до фрешів, до того ж будь-яких, її додавати навіть дуже важливо. Напій стане значно кориснішим для здоров'я внутрішніх органів, покращить апетит і допоможе подолати стрес.

Читайте також:

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *